Marturii pacienti

Buna seara! Sabin ieri a reusit sa fie dublu campion national la K1 si vicecampion la KL. Starea de sanatate este ok, foarte putin il doare genunchiul dar per total este bine. Va multumim pt ceea ce faceti pt el 😘🙏🙏

Mama unui pacient adolescent

Am mers la Dr. Razvan Ilie din disperare. Nu am avut niciodata dureri de spate. Nici nu intelegeam oamenii cu dureri de spate. De fel, sunt un om activ, fac sport zilnic, alergam 10 km zilnic pana intr-o zi…

Durerea a venit brusc- criza lombara care m-a pus jos. Dupa RMN am inteles ca nimic nu mai este cum era… Din pacate am afectate discurile L3-L5. Partea buna a fost ca nu trebuie operate. Am inceput un tratament la kinetoterapie care din pacate nu a dat rezultate. Disperarea mea crestea de la zi la zi, mai ales ca practic nu puteam sa stau nici macar pe toaleta.

Asta pana am inceput tratamentul la Razvan. Calitatea ca terapeut o vezi din faptul ca tratamentul incepe prim dialog – lucru mai rar la doctorii de la noi care “le stiu pe toate”. Razvan stabileste tratamentul cu tine pentru a avea succesul scontat, nu doar sa te puna pe picioare. Dupa 4 sedinte lucrurile au inceput sa revina catre o normalitate, iar acum, dupa 15 sedinte pot spune ca mi-am revenit aproape in totalitate.

Sedintele inseamna proceduri de chiropractica si elongatii la niste aparate “destepte”- eu asa le vad…Unele lucruri probabil ca nu vor mai fi asa cum au fost. Mai raman mici dureri pe care le neutralizez prin miscare zilnica. Din fericire tratamentul facut de Razvan m-a facut sa imi reiau viata normala. Acum depinde numai de mine sa trec prin crizele pe care le-am avut. Asa cum spune si el, e important sa facem zilnic exercitiile fizice pentru a ne feri de durere

Sorin, 47 de ani, Bucuresti

Am ajuns la Dl. Doctor Razvan Ilie la sfarsitul lunii februarie cu dureri de coloana toracala si cervicala, ameteli si dureri de cap, rigiditate a gatului (parca eram lup 😀), cu un RMN care arata destul de rau (protruzii pe 3 discuri cervicale si 3 toracale). Am gasit o persoana empatica, plina de dorinta de a face bine pacientii.

Dl Doctor a stabilit un program combinat, chiropractica si elongatii, care a durat 6 saptamani. Toate miscarile de chiropractica au fost blande, fara a-mi provoca nici cea mai mica durere.

Dupa prima satpamana am inceput sa fiu ok. Au disparut ametelile si durerile de cap, iar gatul meu a redevenit mobil. Acum, dupa mai bine de o luna si jumatate de la finalizarea procedurilor, imi simt spatele excelent, cu o mobilitate crescuta. Ca bonus, Dl. Doctor m-a invatat si niste exercitii simple pentru a-mi mentine mobilitatea.

Am inteles ca activitatile de zi cu zi, lucrul la calculator, cititul in telefon, statul pe scaun pe durata zilei, privitul din pat la TV, ne afecteaza pozitia coloanei. Azi nu simtim nimic, dar in timp vom vedea efectele. Asa ca pe langa multa miscare, as recomanda si putina chiropractica, asa, o sedinta, doua, pe an, pentru alinierea vertebrelor. Iar cum in Romania sunt doar doi chiropractori cu studii acreditate, il recomand cu caldura pe Dr. Doctor Razvan Ilie.

Dorin, 44 de ani, Constanta